Aasta esimene leivatöö

Kui aasta algab rosinaleivaga, millega ta siis veel jätkub?? 😉

IMGP2422x

Aitäh siin kohal südamesoojale inimesele, kes leiva küpsetas, ja teisele, kes jõuluks kohale tõi. 😉 Tublimad pereemad, muuseas, et mitte öelda – tublimad eestlannad – küpsetavad sellist leiba lausa siin kohapeal. Toovad Eestist jahu kaasa, aga küpsetavad siin ja värskelt!

Minule siis aga jäi täna see kergeim ja meeldivaim töö – leib õhukeseks viilutada (jätkub kauemaks!), korralikult sisse mässida ja peita ära sügavkülmiku põhja! Kuna Teispool ja Üks armastavad seda leiba ka väga…. ja olgu pealegi, aga ainult viil korraga! 😉

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s