Hotellid Sharmis 2011: rohkem luksust ja rohkem lusti!

August on jõudmas lõpusirgele ja nende jaoks, kellele 1. september veel pole mingi päev või pole enam mingi päev, on horisont vaba jõuludeni. Paras aeg hakata planeerima seda hilissügist päikesepuhkust, et mitte rongist (vab! lennukist) maha jääda. Tunnetan seda eriti tugevalt seetõttu, et esimene seltskond Egiptuse-fänne on juba jõudmas oma lemmikrandadele järgmisel nädalal, ja sõbratar või õieti küll kunagine õpingukaaslane Poolast feissbukkis eile, et on endale just novembri lõpuks reisi ära broneerinud. Ja lubasin ju rääkida, mida hotellide vallas uut on.

Nagu suvel sai mainitud – kõige pikem jutt tuleb veepargihotellidest vm liutoruga hotellidest; kuna Egiptuse lennukites olen ikka märganud suurel arvul lasteperesid, aga päris patt oleks maksta suur summa raha ja siis koos lastega maanduda täiesti “kuiva” hotelli, kus liugu lasta ei saagi! Basseinid on muidugi igal pool, aga bassein koos liumäega on ju täiesti teine tase, nagu altpoolt näha. (Arvan, et Üks on selles suhtes täiesti harilik neljane jumbu, et ta on nõus vette ainult sisse minema, aga mitte iialgi enam sealt välja tulema!)

Enne aga veidi lühem lõik luksushotellidest.

Uus trend Sharm el Sheikhis – Royal-klassi hotellitiivad

Tont seda teab, kuidas hotellid olukorda hindavad ja milliseid hindu eelolevaks talveks on planeeritud, kuid vähemalt käesoleval suvel pakkus nii mõnigi Sharmi hotell oma uut luksustiiba kuni 40%lise hinnaalandusega ehk peaaegu standardtoa hinnaga. Kelle reisieelarvet masu oluliselt kärpinud pole, siis miks mitte sama raha eest natuke mugavamalt? Luksustiibade moodne nimetus Sharmis on – Kuninglik ehk Royal. Näiteks Royal Savoy, Maritim Jolie Ville Golf & Resort Royal Wing ja Le Royale (Sonesta Luxury Collection). Kui teie valitud hotelli siin nimetatud pole, siis fuajeesse sisse astudes võite sellegipoolest lootusrikkalt küsida, ega neil äkki Royal tiiba pole? Äkki näkkab? 😎 Ja vähemasti annate nii aimu oma kõrgematest ootustest toa suhtes – ehk ei julge nad siis määrida pähe seda akendeta karpi, mille rõdu parkimisplatsile avaneb ja mille suhtes neil on sportlik huvi jälgida, et kes selle vastu võtab või kes mitte? (nali, peaaegu)

Royal Savoy jätan mängust välja, esiteks pole nende tiib enam nii uus ja teiseks hinnaalandusi brittide hulgas popp Savoy ei tee, või kui et hariliku mittekuningliku Savoy poole peal. Kuid Maritimi Royal Wing pakub huvi isegi me enda perekesele, nimelt on tegemist Sharmi ühe kõige lopsakamalt haljastatud ja kõige suuremal territooriumil paikneva hotelliga, kus vastavalt ka Sharmi ühed kõige suuremad basseinid – vanema osa “laguun” ja Royal tiiva uus uhke veeväli kumbki 2000m2 ringis ehk et sama suured, kui mõne muu hotelli terve veepind kokku! Viimase kõrval kohe ka uus väikelastebassein koos veemängudega. Vanematele silmailu terveks nädalaks, ja kus ringi jalutada või mida põske pista, kuid ka lapsed ei jää “kuivale”!

Hotellis on ka vististi üheksa või oli see kümme restorani LISAKS igapäevasele hommikusöögi-buffet’le. Ja Maritim on tuntud kui üks Sharmi parima köögiga hotelle juba sellest ajast, kui alles Mövenpicki egiidi all tegutseti.

Vaata videot siit:

http://www.youtube.com/watch?v=YUEYwLLlcmQ

http://www.jolieville-hotels.com/UploadedImages/Kids-pool-2_0032_gallery.jpg

http://www.jolieville-hotels.com/UploadedImages/Lobby-Blue-hour_0002_gallery.jpg

Toad (muuseas kõikides Maritimides) on ühed Sharmi suurimad – minu hing rõõmustab igal pool eeskätt valguse ja avaruse üle, aga kes ei tunne end avaralt 50 m2 suuruses (standard) toas, siis kus veel üldse? Kuigi muidugi võib broneerida ka 60 m2-se Royal Wing toa või 89m2-se Executive või 120 m2-se Royal wing sviidi. Villasid tuleb ka varsti ehk juurde – nii pea kui vabanevad need viis, mis viimased kümmekond aastat Mubarakkide perekonna eri liikmete käsutuses on olnud. (Nali, kuna need villad on loomulikult omadel territooriumitel. Kuigi siiski samal maalapil.)

https://gc.synxis.com/hotel/51590/Images/Room/standard_room_main_building.jpg

Standardtuba, 144 (250) USD/ööpäev kahele (sulgudes sügistalve hind)

https://gc.synxis.com/hotel/51590/Images/Room/royal_wing_queen1.jpg

Royal Wing tuba, 224 (350) USD/ööpäev kahele (sulgudes sügistalve hind)

Üldvaade uuele tiivale:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/20/9d/c8/royal-wing-buildings.jpg

Ja “vana” osa:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/12/60/aa/sharm-el-sheikh.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/1b/31/a8/grounds-of-hotel.jpg

Kes “letihindadest” eespool ära kohkus, võib siiski küsida ka oma reisikorraldaja pakkumist – olen Golfi üsna tihti nii 700 euri kanti jäävates sooduspakkumistes märganud, kuna hotell on suur, ega kõik seda “pärli” ei tea ja eks ta asu ka veidi omaette, ehk et kes palju ringi liikuda ihkavad, valivad ehk pigem mujale. Kes aga Sharmi juba “ära näinud” on, teab küll, et… mida seal väljas niiväga ikka teha, kui juba kõik mugavused ja silmailu käe-jala juures on. 😉

***

Kui aga siiski hing Naama Bay kärtsu ja mürtsu ligi ihkab? Siis on Sonesta uusim tiib Le Royale just teile! Lähedal, kuid siiski serva peal – siin veel on uinuda vaikne.

Le Royale Sonesta Luxury Collection

Kes kaasale Araabia Öid pakkuda tahab, kust võiks veel sobivama keskkonna selleks leida, pealegi selliste hindade eest?  Ega 1001 ööks ei pea jääma, kirsiks koogitükil piisab täiesti, kui broneerite nädalakese Sonesta Beach Resorti ja maksate kohapeal veidi juurde, et viimasel, või paaril viimasel päeval kuninglikke mugavusi nautida. Standardtoad on 60-70 m2 suurused, tõsi selle hulka arvestatakse ka teie isiklik kahe lamamistooliga terrass basseiniveerel, mis avaneb otse toast. Kõigis tubades on 42″ LCD teler ja palju muud nipet-näpet nagu CD/DVD-mängija ja (Sharmis ikka veel erandlikult) juhtmevaba internetilevi.

http://images.sonesta.com/method=get&rs=80&q=75&x=132&y=71&w=572&h=320&ro=0&s=D7E53E5D-CC27-C01A-29D7BC801A87A5E0.jpg

http://images.sonesta.com/method=get&rs=60&q=75&x=36&y=3&w=572&h=320&ro=0&s=D7AA78C5-0693-1AD0-4F465A4FD1BEF870.jpg

Kes lausa mesinädalaid ei pea, siis – Le Royales ei pea suuremgi pere kokkupandavas voodis ööd veetma! Selliseid 77m2-seid tube, kuhu isegi kolm kuningat või kuningannat ilusti kõrvuti ära mahuvad, on kokku kuus:

http://images.sonesta.com/method=get&rs=57&q=75&x=3&y=13&w=569&h=251&ro=0&s=D7FE251E-F583-5A46-6DF414DB4AFA4875.jpg

Ja muidugi ei pea ainsa kraanikausi taga järjekorras seisma, kuigi see on nüüd juba rohkem 5* standardtase:

http://images.sonesta.com/method=get&rs=57&q=75&x=11&y=87&w=569&h=251&ro=0&s=D7FA5375-BA46-0ADA-A1A34F3C2C335CB5.jpg

Kõik kolm basseini ainult Le Royale külalistele on (Sharmis mitte väheoluliselt) talvel soojendatud. Terve hotelli pealt leiab basseine muidugi rohkemgi.

Le Royale hinnad selleks sügiseks: alates 240 USD tuba/ööpäev, kui broneerida vähemalt 30 päeva ette. Kuid küsige ikka oma reisikorraldajalt ka! Meie siin Egiptis ehk residendid naudime Sonesta “Le Royale” tiiba hinnaga 350 EGP, see on siis umbes 60 USD/ööpäev, kuni 30. septembrini. Jesss!!! Ma olen ju alati öelnud, et palju mõttekam (=odavam&mugavam) on elada Egiptuses ja siit kord aastas Eestis talve nautimas käia.

***

Veepargid!!!

Kõik me pole kuningate verd, saati siis rahakotiga, ja kuigi lapsed reisi eest ei maksa, siis nemad sageli määravad reisi õnnestumise. Seepärast järgmiseks on kavas riburada üle käia kõik hotellid, mis Sharmis lisaks basseinidele ka liumägesid või -torusid pakuvad. Nimelt on teise tugeva trendina märgata, et hotellid endale järjest on muretsenud või muretsevad kasvõi ühegi liutoru ja titebasseinidesse liumägesid, ning juba sellest on siis ju palju abi. Milleks anda raha kellelegi, kes teid sellest tasuta mõnust ilma jätab?

Et täieliku või peaaegu täieliku veepargiga hotelli kähku üle käia, siis esiteks oli rõõm kuulda, et Goadventure on avanud Albatros keti hotellide müügi 20011/12 hooajaks. Sharmi parim veepark (1) Albatros Aqua Park on just sellelt ketilt (hotelli müüakse nimega: Albatros Aqua Blu, 44/216), kuid tollesse Hadaba linnaosas asuvasse veeparki võib ka lihtsalt päevaks minna – on elamust väärt. Soovitan ta Tripadvisori lehel riburada läbi klõpsutada, sest suhteliselt võimatu on siia kleepida kõike, mida Aqua Park’i allpool näidatud territoorium sisaldab:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ac/50/da/aqua-blu-sharm.jpg

Puhkuseks sobib aga väga hästi Nabqis asuv (2) Royal Albatros Moderna ehk RAM (45/216), mis on mere ääres asuv rannahotell, kuid samuti päris korraliku alustava veepargiga. Minu maitse jaoks praegu veel kõledavõitu, kuigi eks siin aeg too avitust:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/90/11/bf/royal-albatros-moderna.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/d1/02/2b/the-big-slide.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/d5/bc/0f/baby-pool.jpg

Et RAM on Briti perede meelishotelle, ei pruugi ta odavalt kätte tulla. Kuid üsna samasugune veepark on ka hotellis (3) Sunrise Tirana Aqua Park (54/216), nii suurtele:

kui ka väikestele:

Käesolevast blogist tuntud Üks ja Kaks viimati Sharmi väisates möllasid päevakese just Sunrise Tiranas, kuigi, noh (kui aus olla) – see oli meile lihtsalt lähim koht, nii mõnisada meetrit ööbimiskohast kõmpida. Sissepääs võõrastele: 40 USD (lapsed kuni 6a ei maksa midagi, edasi täpselt ei tea).

(4) Tropicana Sea Beach – 75/216

Siin siis on veel üks täismõõmeline veepark peale kasvamas, Sharmi soositud Tropicana ketilt. Ei midagi vapustavat, aga enamasti usaldusväärne kvaliteet. 2011 suvel on avatud 14 liumäge, aga neid pidi veel lisandumas olema.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/fa/99/b3/fully-functioning-slides.jpg

“Ühe” liumäe hotellid

Kes veel soodsamalt, kuid nutikalt läbi saada ihkab, siis palun – järgmistes hotellides on samuti vähemalt üks liumägi olemas, aga mõnes kolm või neligi! Mõtlesin nad teile esitada umbkaudses kvaliteedi (kuid siis ka vastavalt ilmselt hinna) järjekorras, kuid ei kujutanud tööd alustades ettegi, kui  p a l j u  selliseid hotelle juba Sharmis on! Kõiki neid ma lähemalt ei tunnegi, sestap panen iga hotelli nime järele sulgudesse lihtsalt tema “koha” Sharmi hotellide paremusjärjestuses Tripadvisori veebilehe järgi. Suurte 5*hotellide kategoorias on see järjestus nii enam-vähem, kui arvesse võtta mõningane brittide AI-lemmikhotellide domineerimine ja ülekiitmine. Samas, mis sobib brittidele, küllap see ka eestlastele kõlbab, või mis?

Hyatt – 20/216

Kes saab endale Hyatti lubada, ei pea selle pärast veel päikesetoolis igavlema ja parema idee puudusel alkoholi ületarbima. Hyatt pakub teile maastikku peidetud elegantse liutoru ja lazy river elamuse:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/d0/c4/4e/beautiful-gardens-and.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/20/38/dd/start-of-slide.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/20/38/da/carefully-integrated.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/1a/af/bd/water-slide.jpg

Grand Rotana Resort & Spa – 52/216

Näe kui kaugele võib “kukkuda” veel üks Sharmi parimaid klassikalisi 5* hotelle, kui ette trügivad AI-valdkonna uued tegijad. 😦 Grand Rotana on teadaolevalt Sharmi ainuke eskalaatoritega hotell – sobib vanaisadele, aga vean kihla et ka lapselapsed ei pane pahaks!

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ab/41/16/the-main-building-escalators.jpg

… ja “toruga”:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/17/1c/1b/slide.jpg

 

LTI Tropicana Grand Azure – 23/216

Klassikaline hästi suur ja roheline perehotell ja juba mitu aastat Sharmi soositumate tegijate hulgas.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/2e/b0/d1/sharm-el-sheikh.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/27/af/f6/for-kids.jpg

Hea toit… ; -)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ed/ed/bd/buffet-du-restautant.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ed/ed/89/buffet-du-restautant.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/fb/73/53/sarby-design.jpg

 

Primasol Tropicana Azure Club – 55/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/a8/01/41/primasol-tropicana-azure.jpg

Xperience Kiroseiz Parkland (end. Three Corners Kiroseiz) – 73/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/bd/b3/07/piscine-toboggans.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/22/f7/53/three-corners-kiroseiz.jpg

Nagu nimigi ütleb – maad on hotellil käes lausa pargi jagu, aga lisaks on neil ka kaks kena ja täiesti oma randa – üks Vana Sharmi lahe lõpus, mis veidi laugem ja liivasem, ja snorgeldamiseks sobilik on Om el Siddi kõrgel kaldal Alf Leila We Leila lähistel. Viimases saab bungalow’des ööbida  (NB! 2011 aug: bungalow’d remondiks suletud).


Three Corners Palmyra – 43/216

http://www.threecorners.com/images/base/PhotoGallery/palmyraresort/small/Palmyra_Zaman_Building_Junior_Slides_003.jpg

 

Park Inn (by Radisson) Sharm el Sheikh Resort – 66/216

Radissoni kvaliteediga on kohal nii palju pistmist, et Radisson Blu asub kohe kõrval ja on Parki kuuldavasti oma tiiva alla võtnud. Kahjuks tegudeni pole vist veel jõutud, võib ka öelda et – võib-olla hetkel (2011/12) vältida?

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/0e/61/a3/one-of-the-water-park.jpg

(neid suuremaid liumägesid on paraja veepargi jagu)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/c9/1c/ae/child-pool-with-lot-of.jpg

+ avar laste mänguväljak (kuid päikese eest varjamata!)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/c9/1c/ad/children-s-playground.jpg

 

Sultan Gardens – 9/216

Üks toru. Hea seegi!

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/de/2e/fb/smaller-pool-with-kids.jpg

…aga on ka Sharmi üks väheseid kaetud mänguväljakuid:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/f1/4e/ed/kids-club.jpg

 

Sonesta Club – 50/216

http://images.sonesta.com/method=get&rs=30&q=75&x=9&y=98&w=569&h=251&ro=0&s=8107CA18-D83A-2D14-8539C6BF36EB305B.jpg

http://images.sonesta.com/method=get&rs=30&q=75&x=16&y=49&w=569&h=251&ro=0&s=8101E186-A6C1-2C33-F56499C64CA1C942.jpg

http://images.sonesta.com/method=get&rs=33&q=75&x=39&y=108&w=572&h=320&ro=0&s=80F4BD05-E011-2548-0E06D094F0087E20.jpg

http://images.sonesta.com/method=get&rs=30&q=75&x=18&y=21&w=569&h=251&ro=0&s=80F2BC43-08DF-5252-1A860683715CE258.jpg

 

Hilton Sharks Bay – 34/216

Ühe “toruga” hotell täiskasvanutele. Popp, sest Soho väljakule kannatab siit jalutada.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/f5/e8/a3/pool-new-side.jpg

 

Jaz Mirabel Park – 27/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/62/ed/cb/the-pool-slides-and-grounds.jpg

Paraku beebibassein on veidi niru:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ee/00/7b/kids-pool.jpg

 

Tropitel Naama Bay – 86/216

Kes Pachasse kohe kõrgematel kontsadel kohale klõbistada soovib, sellele on siia hea lähedale tulla end välja magama ja järgmisel päeval ülal mäeküljel basseini veeres Naama vaateid imetledes pead tuulutama. Midagi on teha ka:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/b8/5e/98/slide-pool.jpg

Coral Sea Splash Resort1/9 (NB! Nabqi arvestuses)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/fb/46/40/coral-sea-splash-resort.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/e8/c4/fa/kids-splash-area.jpg

Coral Sea Holiday Village – 25/216

NB! Sharmi absoluutselt tegevusrohkeim hotell lasteklubist väljakasvanud teismelistele. Kõik on brittide rõõmuks kindlasti ka väga kvaliteetne ja turvaline:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/18/dc/0f/sharm-el-sheikh.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/e2/91/03/kids-water-fun.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/60/1e/00/my-9-year-old-daughter.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/27/21/f4/only-one-of-the-kids.jpg

… kuid ka väikelastele on nurgake:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/10/9a/1d/baby-play-area-and-kids.jpg

Kes kahekesi tulnud, neile swim-up toad ja bassein:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/d6/04/26/view-to-the-left-of-swim.jpg

hotelli rand (pigem kõrvalasuva Laguna Vista rand ja siis on ju ka Pataya Beach Club kohe kõrval. Ja rannapeod!):

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ea/2c/5e/sun-huts-on-beach-free.jpg

 

Reef Oasis Blue Bay – 6/216 (brittide värskeimaid lemmikhotelle, aastast u 2009)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/de/8b/2e/kids-pool.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/10/de/61/kids-club-play-area.jpg

 

Reef Oasis Beach Resort – 49/216 (Senses Resort: 81/216)

Reef Oasise keti vanimaid hotelle Sharmi parima snorgeldamisranna El Fanara ääres. Üle tee on Alf Leila Wa Leila ja Aqua Park. 2011 tehakse vanades ruumides põhjalikku ümberehitust, kuid töötab uuem Senses tiib.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/8b/87/ca/slides.jpg

… ja ka siin muidugi merevaatega jaccuzziterrass!

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/9d/7c/47/spas-at-the-beach.jpg

 

Sultan Gardens Resort – 9/216 (taas britid!)

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/cc/8e/46/heated-children-s-pool.jpg

 

Nubian Village – 26/216

Hubane hotellike Nabqis, tasuks kaeda.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/9b/4e/9d/water-slide.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/03/8a/10/small-slides.jpg

 

Sunrise Select Island View Resort – 36/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/49/8b/a0/it-has-its-own-water.jpg

+ laste mänguväljak:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/7c/98/ab/kids-area.jpg

 

Maritim Jolie Ville Golf & Resort – 39/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1d/b1/a4/main-pool-area.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1d/b1/a2/play-area-in-the-royal.jpg

 

Delta Sharm – 108/216

Põhimõtteliselt self-catering apartemendiküla, kuid toimib ka AI-hotellina. Siinkirjutaja esimesi pikaajalisi peatuspaiku Sharmis, peredele vägagi sobiv (vaheldusrikas). Küsige tuba “uude osasse”.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/c8/1c/55/side-pool-with-jacuzzi.jpg

+ 3 mänguväljakut eelkooliealistele ja oma lasteaed.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/0e/05/31/sharm-el-sheikh.jpg

 

Sharm Holiday Resort – 102/216

Eestlaste lemmikhotelle soodsama poole peal juba aegadest kui turgu tegid firmad nimega Marhaba, Toptours ja … kes neid kõiki enam mäletabki. Lihtne hotellike on end jõudsalt “arendanud”, basseine on juba rohkemgi ja ei puudu ka liumäed. Naama Bay külje all ja Sharmi üldtuntult odavaima ööklubiga  u 20 le pilet. Just siia on kohalikelgi odavaim tulla ja “noppida” 8-))

Väikestele on kah üks liumäeke – küllap on sellestki palju abi:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/3b/e6/5f/sharm-el-sheikh.jpg

 

Hauza Beach – nr 116/216

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/44/cc/c6/le-piscine-con-gli-scivoli.jpg

 

Rehana Royal Beach Resort – 120/216 (ning üle tee: Rehana Sharm Resort, 128/216, ja kuskil veel ka Prima Rehana, 181/216)

Selles hotelliketiga  kuuldavasti võib ka reha otsa astuda, kuid ega kõik pole ühevõrra nõudlikud. Raha jääb rohkem tasku ja võib-olla tuleb liugki pikem!

Natuke väiksemad on ka olemas:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/70/18/a2/sharm-el-sheikh.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/e6/6d/9f/our-favorite-pool.jpg

… ja siis on veel sellised kavalad päikesevoodid:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/1a/c7/a0/main-pool.jpg

 

Panorama Naama Heights – 132/216

Hotell, kus eestlased kuuldavasti käivad. Ja, noh, torud ju on, nii suuremad kui väiksemad:

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/9d/a1/56/panorama-sharm-el-sheikh.jpg

 

Royal Rojana – 170/216

Popp paik ida pool turistidele ja vastavalt “kuum” ööklubi.

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/2e/78/0f/3-delle-5-piscine.jpg

 

Gardenia Plaza – 182/216

Kes mujal ei jaksa puhata, siis siin lennujaama nurga peal ikka? Ja näe imet – liumäedki on puha olemas!

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/f4/c9/ef/water-slides.jpg

 

Oriental Resort – 3/9 Nabqi arvestuses

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/c0/15/e2/hotel-pool-with-kids.jpg

Väikelastele mänguväljakuke

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/58/62/65/childrens-play-area.jpg

 

Regency Plaza Aqua Park & Spa – 9/9 ehk Nabqi “viimane”

“Suursugust 5-tärni hotelli Regency Plaza loetakse üheks väljapaistvamaks luksushotelliks Punase mere ääres…” appi, kes sellise jama küll kirjutas? Ja teine veel, kes uskuma jäi ja ära tõlkis, aga anyway, kui hind ja tingimused vanematele sobivad, siis lapsed liuta ei jää siingi. Hotelli kohta ausalt (et mitte midagi paha öelda siis) võib öelda, et – on suur hotell küll!

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/cc/c7/43/the-new-water-park.jpg

Väikelaste bassein

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/e9/05/e9/a-side-from-kids-aquapark.jpg

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/e8/dc/e8/acqua-park.jpg

***

Ongi kõik. Järgmisel aastal teen endale töö lihtsamaks – kirjutan hotellidest, millel veel ühtki liutoru pole. 😎 Kuid kui teie mõne leiate, mida siin mainitud pole, siis ärge olge kadedad – andke kommentaariumiruumis sellest märku!

4 kommentaari “Hotellid Sharmis 2011: rohkem luksust ja rohkem lusti!

  1. Kõik vaated on fotodel nii, nii kaunid ja kodutööd on siin ka kõvasti tehtud 😉

  2. Aitäh! Jah eks ta ole, et silmadega reisimine on ju ka nagu reisimine? Aga odavam. 😀

  3. Kasulik lugemine, aga see silmadega reisimine… Mulle ei sobi! Häda selles, et ajab peale tahtmise mõnda nendest kohtadest PÄRISELT näha 😀 Selle hooaja retk juba planeeritud, aga minu teine pool ei olegi Sharmis käinud, mis tähendab seda, et peale algavat hooaega tuleb ju jälle uus hooaeg 😀 😀 😀

Lisa kommentaar